Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuspäivät antavat mahdollisuuden tutustua ja syventyä coachingissa käytettäviin työkaluihin sekä coachingin eri muotoihin. Ne soveltuvat kaikille coaching-koulutuksen läpikäyneille.

Porukan potentiaali käyttöön:
Virtuaalinen Ryhmä- ja tiimicoaching-koulutus
torstaina 06.10.2022

Ryhmä- ja tiimicoaching -koulutuspäivä on avoin kaikille coaching-peruskoulutuksen tai laajemman coaching-koulutuksen suorittaneille.

Päivän koulutuksen aikana luodaan yleiskatsaus ryhmä- ja tiimicoachingtaitoihin, tarkastellaan miten nämä kaksi coaching-aluetta eroavat toisistaan sekä tutustutaan työkaluihin ja menetelmiin joilla ryhmän tai tiimin potentiaali saadaan paremmin käyttöön. Koulutus tarjoaa myös apua itselle parhaiten sopivien jatkokoulutussuuntien löytämiseen.

Valmentajina toimivat Kaj Hellbom (www.bci.fi) ja Vesa Ristikangas (www.bomentis.fi).

Aika ja paikka

Koulutus järjestetään virtuaalisesti Zoom-videokokousjärjestelmän kautta torstaina 06.10.2022 klo 9:00 – 16:00. 

Kustannukset

Ilmoittautumalla viimeistään 30.6.2022 saat koulutuksen hinnasta 100 €:n early bird -alennuksen.

Koulutuksen hinta on 650,00 € ja Suomen coaching-yhdistyksen jäsenille 550,00 €.
Ilmottautumalla koulutukseen 30.6. mennessä, saat koulutuksen early bird -hintaan 550€ ja yhdistyksen jäsenenä hintaan 450€.

Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä ilmoittautunutta. 

Koulutuksen hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Lisätiedot

Lisätietoja ryhmä- ja tiimicoaching-koulutuspäivästä antaa koulutusvastaava Ranja Koverolainfo@coaching-koulutus.fi tai p. 044 0705 075.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake.

Tilauksen ehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemasta koulutukseen, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle veloituksetta. Voit myös peruuttaa osallistumisesi ilmoittamalla asiasta sähköpostitse tai puhelimitse vähintään neljä viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 50 % osallistumismaksusta. Mikäli perut osallistumisesi myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätät saapumatta koulutukseen, osallistumismaksua ei palauteta.

Jos koulutus peruuntuu järjestäjästä johtuvasta syystä tai minimiosallistujamäärä ei toteudu, kaikki maksetut suoritukset palautetaan täysimääräisinä.

Mistä aiheesta sinä toivoisit meidän järjestävän täydennyskoulutusta?

Järjestämme coacheille täydennyskoulutusta tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Esimerkkejä täydennyskoulutusten aiheista ovat mm.

  • Mindfulness ja coaching
  • Valmentava esimiestyö
  • Keho ja coaching

Mistä aiheesta sinä toivoisit saavasi lisää tietoa ja taitoa?  Kerro toiveesi täällä tai lähetä toiveesi ja ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@coaching-koulutus.fi.