Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuspäivät antavat mahdollisuuden tutustua ja syventyä coachingissa käytettäviin työkaluihin sekä coachingin eri muotoihin. Ne soveltuvat kaikille coaching-koulutuksen läpikäyneille.

Tulossa oleva täydennyskoulutus

Ryhmä- ja tiimicoaching 25.3.2019

Ryhmä- ja tiimicoaching – koulutus on avoin kaikille SCY:n coaching-peruskoulutuksen tai laajemman coaching-koulutuksen suorittaneille. Päivän koulutuksen aikana luodaan yleiskatsaus ryhmä- ja tiimicoaching-taitoihin, tarkastellaan, miten nämä kaksi coaching-aluetta eroavat toisistaan sekä tutustutaan työkaluihin ja menetelmiin, joilla ryhmän tai tiimin potentiaali saadaan paremmin käyttöön. Koulutus tarjoaa myös apua itselle parhaiten sopivien jatkokoulutussuuntien löytämiseen.

Valmentajina toimivat Kaj Hellbom (www.bci.fi) ja Vesa Ristikangas (www.coachinghouse.fi).

Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Paikka

Koulutus järjestetään Clear Mind Oy:n koulutustilassa aivan Helsingin ydinkeskustassa.
Osoite on Arkadiankatu 21 A 10 00100 HELSINKI

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 650,00 € + alv 24 %. SCY:n jäsenet saavat koulutuksen hinnasta 100 € alennuksen. 

Hinta sisältää osallistumisen ja koulutusmateriaalin lisäksi kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu ajoissa ja hyödynnä 100 €:n arvoinen earlybird-etusi!

Ilmoittautumalla viimeistään 4.2.2019 saat koulutuksen edulliseen earlybird-hintaan 550,00 € + alv 24 %.  SCY:n jäsenen earlybird-hinta on 450,00 € + alv 24 %.

Lisätiedot

Lisätietoja koulutuksesta antaa vastaava valmentaja Ranja Koverola
p. 044 070 5075, info@coaching-koulutus.fi

Ilmoittaudu koulutukseen alla olevalla lomakkeella:

Tilauksen ehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemasta koulutukseen, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle veloituksetta. Voit myös peruuttaa osallistumisesi ilmoittamalla asiasta sähköpostitse tai puhelimitse vähintään neljä viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 50 % osallistumismaksusta. Mikäli perut osallistumisesi myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätät saapumatta koulutukseen, osallistumismaksua ei palauteta.

Jos koulutus peruuntuu järjestäjästä johtuvasta syystä tai minimiosallistujamäärä ei toteudu, kaikki maksetut suoritukset palautetaan täysimääräisinä.

Mistä aiheesta sinä toivoisit meidän järjestävän täydennyskoulutusta?

Järjestämme coacheille täydennyskoulutusta tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Esimerkkejä täydennyskoulutusten aiheista ovat mm.

  • Mindfulness ja coaching
  • Valmentava esimiestyö
  • Keho ja coaching

Mistä aiheesta sinä toivoisit saavasi lisää tietoa ja taitoa? Lähetä toiveesi ja ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@coaching-koulutus.fi.