Coaching-koulutus

SCYT Oy

Suomen coaching-yhdistys käynnisti coachien kouluttamisen vuonna 2004. Coaching-diplomikoulutuksen nimellä aloittanut koulutus on siitä lähtien toteutettu kaksi kertaa vuodessa ja siihen on osallistunut yli 300 coaching-taitoja työssään käyttävää ja alasta kiinnostunutta esimiestä, henkilöstöpäättäjää, yrittäjää ja asiantuntijaa. Vuodesta 2014 coaching- ja täydennyskoulutuksesta on vastannut  Suomen coaching-yhdistyksen Tuki eli SCYT Oy.

SCYT Oy on vuonna 2007 perustettu, Suomen coaching-yhdistyksen 100 %:sti omistama yhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on coaching-koulutuksen ja -tapahtumien järjestäminen.

Ensimmäinen SCYT Oy:n järjestämä tapahtuma oli Finlandia-talolla v. 2007 toteutettu mittava kansainvälinen coaching-konferenssi, European Coaching Conference. Tapahtuma toi yhteen satoja coacheja kaikkialta maailmasta ja sen puhujat edustivat coaching-alan kansainvälistä huippua. Tunnetuimpia heistä lienevät John Whitmore, David Rock ja Pekka Himanen.

SCYT Oy on vastannut myös vuosina 2008 – 2013 pidetyn Coaching Finland -tapahtuman suunnittelusta ja järjestämisestä. Tämä vuotuinen tapahtuma kokosi suomalaiset coachit yhteen verkostoitumaan ja kehittämään osaamistaan.

 

Yhteystiedot

Ota yhteys koulutuskoordinaattoriimme

Hallitus

SCYT Oy:n hallitukseen kuuluvat

  • Annele Aarni-Wiklund
  • Minna Rasila
  • Vesa Ristikangas, hall. pj