Coaching-koulutus

Coaching-koulutuksessa tutustut tämän hetken tehokkaimpaan ja vaikuttavimpaan ihmisten oppimista ja potentiaalin toteutumista vahvistavaan ohjausmenetelmään ja sen eettiseen perustaan.

Neljän intensiivisen ja osallistavan lähiopetuspäivän aikana opit tuntemaan coachin tarvitsemat ydintaidot ja saat valmiudet niiden hyödyntämiseen omassa työssäsi. Lähiopetuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy coachingin pariharjoittelua sekä coaching-kirjallisuuteen pohjautuva yksilötehtävä, joka valitaan kunkin osallistujan omien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Koulutus on tarkoitettu kaikille coaching-menetelmiä työssään käyttäville ja aiheesta kiinnostuneille. Erityisen hyvin se soveltuu Sinulle, jos

  • olet valmentava esimies tai HR-ammattilainen
  • haluat valjastaa coaching-taidot osaksi johtamis- tai ohjaustyötäsi
  • haluat tukea johdettaviesi kokonaisvaltaista kasvua ja potentiaalin toteutumista
  • vastaat coaching-hankinnoista yrityksessäsi.

Koulutukseen on vuodesta 2004 alkaen osallistunut jo yli 300 coaching-osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta.

Kouluttajamme edustavat alan huippua ja erityisalueensa vahvinta osaamista Suomessa. Koulutuksella on International Coach Federationin (ICF) CCE-hyväksyntä, saat siitä 24 CCEU-pistettä jotka voit käyttää hyväksi ICF-sertifiointia hakiessasi tai olemassa olevaa sertifiointia uusiessasi.

Coaching-koulutus tarjoaa mahdollisuuden syventyä coaching-maailmaan, verkostoitua muiden coachien kanssa sekä laajentaa omaa osaamista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän korkeatasoiseen ja arvostettuun koulutukseen!

KOULUTUSOHJELMA KEVÄÄLLÄ 2020

1. päivä

10.2.2020

Mitä coaching on?
Coachingin peruskysymykset
Coaching-suhteen luominen

Tapani Rinne ja Ranja Koverola

2. päivä

16.3.2020

Tuloksellinen vuorovaikutus
Suora kommunikaatio,
palaute ja haastaminen
Vaikuttavat kysymykset

Harri Hirvihuhta ja Ranja Koverola

3. päivä

20.4.2020

Coaching-keskustelun rakenne ja kulku
Läsnäolo ja aktiivinen kuuntelu

Ranja Koverola  ja Johanna Koskimies

4. päivä

11.5.2020

Coaching ja etiikka
Coachina kehittyminen

Peter Peitsalo ja Ranja Koverola

Paikka

Koulutuksen lähipäivät järjestetään Clear Mind Oy:n koulutustilassa aivan Helsingin ydinkeskustassa.
Osoite on Arkadiankatu 21 A 10 00100 HELSINKI

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1.450,00 €. Mikäli ilmoittaudut viimeistään 30.11.2019, saat koulutushinnasta 200 € alennuksen. Arvonlisävero 24 % lisätään hintaan.

Voit maksaa laskun yhdessä tai kahdessa erässä. Hinta sisältää osallistumisen ja koulutusmateriaalin lisäksi kahvitarjoilun kaikkina päivinä.

Lisätiedot

Lisätietoja coaching-koulutuksesta antaa vastaava valmentaja Ranja Koverola, info@coaching-koulutus.fi tai p. 044 0705 075.

ILMOITTAUDU KEVÄÄN 2020 COACHING-KOULUTUKSEEN TÄYTTÄMÄLLÄ JA LÄHETTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA LOMAKE.

ILMOITTAUTUMINEN

Tilauksen ehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemasta koulutukseen, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle veloituksetta. Voit myös peruuttaa osallistumisesi ilmoittamalla asiasta sähköpostitse tai puhelimitse vähintään neljä viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 50 % osallistumismaksusta. Mikäli perut osallistumisesi myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätät saapumatta koulutukseen, osallistumismaksua ei palauteta.

Jos koulutus peruuntuu järjestäjästä johtuvasta syystä tai minimiosallistujamäärä ei toteudu, kaikki maksetut suoritukset palautetaan täysimääräisinä.