VUODEN COACH 2018

KUKA ANSAITSISI TULLA VALITUKSI VUODEN COACHIKSI 2018?

Tunnetko ammatticoachin tai vaikkapa valmentavan esimiehen, joka ansaitsisi saada tunnustusta toiminnastaan ammattimaisen coachingin kehittäjänä ja lipunkantajana, ja joka on ansioitunut valmentavan otteen soveltajana? Ehdota häntä Vuoden Coachiksi 2018!

Suomen coaching-yhdistys ja ICF Finland myöntävät Vuoden Coach -tunnustuksen henkilölle, joka on aktiivisella toiminnallaan

1) edistänyt coaching-alan kehittymistä Suomessa

2) edistänyt coachingin tai coachaavan johtamisotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta

3) soveltanut ansioituneesti coachingia tai coachaavaa johtamisotetta käytännössä

Vuoden coachiksi valittavan henkilön on täytettävä kaikki kolme kriteeriä tullakseen valituksi. Tunnustuksen saajan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen tai ammattimainen valmentaja, vaan hän voi myös olla esimerkiksi valmentava esimies tai muu coaching-taitoja menestyksekkäästi käyttävä ja alaa eteenpäin vievä henkilö.

Vuoden coachia voi perustellen ehdottaa kuka tahansa. Lopullisen päätöksen tunnustuksen saajasta tekee annettujen ehdotusten pohjalta valitsijatoimikunta, joka käy läpi tulleet ehdotukset perusteluineen, perehtyy ehdokkaiden ansioihin ja valitsee heistä Vuoden Coachiksi henkilön, joka parhaiten täyttää yllä luetellut kriteerit. Valitsijatoimikuntaan kuuluvat SCY:n puheenjohtaja Annele Aarni-Wiklund, ICF Finlandin puheenjohtaja Nonna Babitzin sekä Johanna Koskimies, joka toimii valitsijatoimikunnan puheenjohtajana.

Vuoden Coach -tunnustus sai alkunsa SCY:n järjestämän Coaching Finland -tapahtuman järjestelytoimikunnassa vuonna 2010. Parin ensimmäisen vuoden jälkeen valitsijatoimikuntaan kutsuttiin mukaan myös ICF Finland, ja vuodesta 2012 Vuoden Coach onkin valittu yhteistyössä yhdistysten kesken.

Aikaisempina vuosina tunnustus on myönnetty seuraaville ansioituneille coacheille:

  • 2010: Tiina Harmaja
  • 2011: Pirjo Kuusela
  • 2012: Vesa Ristikangas
  • 2013: Marianne Borg-Hyökki
  • 2014: Kristiina Harju
  • 2015: Kaj Hellbom
  • 2016: Sirkku Ruutu
  • 2017: Tuula Nurmiluoto

Vuoden Coach 2018 julkistetaan SCY:n Coaching Day -tapahtumassa 25.10.2018. Vuoden Coach 2018 saa tunnustusdiplomin sekä 100 euron arvoisen kirjalahjakortin. Valitsematta jääneiden ehdokkaiden nimiä ei julkaista.

Ehdota Vuoden Coachia 30.9.2018 mennessä ja osallistu kirjalahjakortin arvontaan!

Coaching Dayssa arvotaan kaikkien Vuoden Coachia ehdottaneiden ja yhteystietonsa antaneiden kesken 50 €:n arvoinen kirjalahjakortti. Jos voittaja ei ole paikalla tapahtumassa, hän saa tiedon voitostaan sähköpostitse.

Kuka olisi mielestäsi paras valinta Vuoden Coachiksi 2018? Perustele ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella 30.9.2018 mennessä. 

Ehdokkaasi Vuoden Coachiksi 2018

Perustelut

Yhteystietosi arvontaa varten

Mikäli haluat osallistua 50 €:n arvoisen kirjalahjakortin arvontaan, anna vielä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan arvontaan eikä niitä yhdistetä muihin tällä lomakkeella antamiisi tietoihin.